14 янв. 2008 г., 20:54

Нарисувай! 

  Поэзия » Другая
739 0 10
Нарисувай ми страст,
обвита в мълчание.
Нарисувай екстаз,
дарен с мечтание.
Нарисувай ми шепот
в безмълвие нежно.
Нарисувай ми трепет
в тела горещи.
Нарисувай ми струни,
лък и стрела...
полета чуден
на горещи сърца.
Нарисувай!

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??