14.01.2008 г., 20:54 ч.

Нарисувай! 

  Поезия » Друга
751 0 10
Нарисувай ми страст,
обвита в мълчание.
Нарисувай екстаз,
дарен с мечтание.
Нарисувай ми шепот
в безмълвие нежно.
Нарисувай ми трепет
в тела горещи.
Нарисувай ми струни,
лък и стрела...
полета чуден
на горещи сърца.
Нарисувай!

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??