20 февр. 2007 г., 13:43

Нарисувай ми 

  Поэзия
498 0 1
Подарих ти платно за картина - Единствена.
Взех от дъгата най-топлия цвят,
остави ми вятъра песен на бързеи,
сълзите небесни в гората събрах.
Нощта с усмивка прах звезден ми прати,
орли и соколи събраха пера,
звънливия смях и щастливи усмивки
дариха децата на майка Земя.
Пролетта ми отстъпи аромата на розите,
лъчите на слънцето лятото сплете,
пълнота и покой есента ми донесе...
Твой ред е - Любов нарисувай, Поете!

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??