22 февр. 2014 г., 20:52

Нарисувай ми 

  Поэзия » Любовная
605 0 2


              

    

    Нарисувай Любов,
    напъпило посред зима кокиче.
    Нарисувай Любов
    със ръце и очи на момиче.


    Нарисувай Любов,
    като гората напролет красива.
    Нарисувай Любов,
    истинска, искрена, жива.


    Нарисувай Любов,
    като лято пеперудено нежна.
     Нарисувай Любов,
    като някаква синя безбрежност.


    Нарисувай Любов,
    златна есен, хвърчило, балони...
    Нарисувай Любов,
    да я има през всички сезони.


    Нарисувай Любов,
    два билета за някъде, без завръщане.
    Нарисувай Любов
    и звезди вместо покрив над къщата.


    Нарисувай Любов
    като капчица дъжд върху миглите.
    Толкова много Любов,
    че за седем живота да стигне.

 

 

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??