Нарисувай ми усещане за лято.
Изплети го в сноп от слънчеви лъчи.
Разпилей му чудни, свежи аромати.
От любовните флуиди да блести.
Нарисувай ми копнежа на морето.
С облаче и вятър, любов му прикачи.
Над слънчогледите тъй синьо е небето.
А вечерите топли, с падащи звезди.
Нарисувай ми… сега видях…
Рисуваш ме с любов и ми се вричаш.
От твоята целувка днес разбрах,
че можеш всичко в мене да обичаш.