Нарисувай си...
Нарисувай на небето две сърца -
със цвят на старо злато,
сложи им ангелски крилца,
каквито Бог във сънища ми прати!...
Нарисувай после хиляди сърца -
за да обичат - както ние,
усмихнати, със ангелски лица,
на всички дай любов да пият!...
Погледна ли в небето, да блещукат
като далечни мънички звезди...
И ако някога се върна тука...
любов да пия до зори!...
© Таня Георгиева Все права защищены