30.05.2008 г., 8:53 ч.

Нарисувай си... 

  Поезия » Любовна
755 0 25

            Нарисувай си...

Нарисувай на небето две сърца -
със цвят на старо злато,
сложи им ангелски крилца,
каквито Бог във сънища ми прати!...

Нарисувай после хиляди сърца -
за да обичат - както ние,
усмихнати, със ангелски лица,
на всички дай любов да пият!...

Погледна ли в небето, да блещукат
като далечни мънички звезди...
И ако някога се върна тука...
любов да пия до зори!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??