20 июл. 2011 г., 17:26

Народът на Ботев и Левски 

  Поэзия » Гражданская
590 0 0

НАРОДЪТ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ
Един народ, дрогиран с обещания
за лични свободи и демокрация,
доведен бе до просешка тояга,
сломен духовно като нация...

© Васко Кабаиванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??