Jul 20, 2011, 5:26 PM

Народът на Ботев и Левски 

  Poetry » Civilian
589 0 0

НАРОДЪТ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ
Един народ, дрогиран с обещания
за лични свободи и демокрация,
доведен бе до просешка тояга,
сломен духовно като нация...

© Васко Кабаиванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??