20.07.2011 г., 17:26 ч.

Народът на Ботев и Левски 

  Поезия » Гражданска
581 0 0

НАРОДЪТ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ
Един народ, дрогиран с обещания
за лични свободи и демокрация,
доведен бе до просешка тояга,
сломен духовно като нация...

© Васко Кабаиванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??