Ходила съм насам-натам.
На много места.
Виждала съм много неща.
Очаровала съм се от различни персони.
Разочаровала съм се от безлични хора.
Забелязвала съм малки неща.
Изразяващи големи сърца.
Да, всеки се оплаква,
че е заобиколен от еднакви, монотонни и празни хора,
които вярват, че тяхното призвание е да живеят по задължение.
Ако умееш да забелязваш малките, но важни думи, моменти и жестове.
Повярвай ми...
Специален си...
© Стилияна Все права защищены