16.07.2017 г., 23:31 ч.

Насам-натам 

  Поезия » Свободен стих
381 1 1

Ходила съм насам-натам.

На много места.

Виждала съм много неща.

Очаровала съм се от различни персони.

Разочаровала съм се от безлични хора.

Забелязвала съм малки неща.

Изразяващи големи сърца.

Да, всеки се оплаква,

че е заобиколен от еднакви, монотонни и празни хора,

които вярват, че тяхното призвание е да живеят по задължение.

Ако умееш да забелязваш малките, но важни думи, моменти и жестове.

Повярвай ми...

Специален си...

© Стилияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това е истината, Стенли, красотата в малките неща. Те ни показват какви хора сме и ни разтапят до неузнаваемост, когато ги получим и разберем. Поздравявам те!
Предложения
: ??:??