НАШАТА КЛАСНА
Тъй добра и тъй грижовна,
мъдра, млада и гальовна.
С Ваш'та майчина закрила
Вие давате ни сила.
Може би сте малко строга,
но сте умна и сега
с гордост аз да кажа мога:
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!!!
Грижа Ви е, всички знаем,
ще Ви помним с доброта.
Ще запомним всяка двойка,
всяка сторена беля...
Обещаваме сърдечно
да сме заедно сплотени
от приятелството вечно,
от сълзите ни пролени.
...Тъй добра и тъй грижовна,
мъдра, млада и гальовна.
С Ваш'та майчина закрила
Вие давате ни сила!
© Ралица Костова Все права защищены