16 мая 2008 г., 06:37

Настроение 

  Поэзия » Философская
476 0 2

Настроение

 

Безсънни нощи.

Пълнолуние.

Небе - безмълвно.

Пустота.

 

Душата - гола.

Празнодумие.

Крещяща болка.

Самота.

 

Врата без изход.

Нямо бродене

от пусто в празно -

до безкрай.

 

Издирван смисъл.

Преоформяне.

Потайна капка

от сълза.

 

Море безводно.

Стрък - фантазия.

Уханно цвете -

на екран.

 

Любов на книга.

И отдаване

на сън - наслада...

Тишина.

© Калина Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Всеки стих носи нюанс на тъжна емоция, но въпреки.....
    страхотно написано!
  • ИЗДИрВАН СмИСЪл---мНОГО ДОбрЕ ...ХАрЕСА мИ
Предложения
: ??:??