6 июн. 2007 г., 13:08

Настъпи ли края... или начало не е имало 

  Поэзия
397 0 0
Настъпи ли края или начало не е имало?!
Държахме ли една на друга или приятелството ни до приятелство не бе стигало?
Ти плачеш, а аз сълзите си опитвам да здържам...
Защо ли? Не зная, но едва-едва издържам..
Че ми липсваш, не искам да показвам, че съм силна, е време да доказвам!
И двете знаем: може да е както преди... ти го искаш, но аз дали?
Докато беше в прегръдките му, аз слънце не видях.
И чак тогава, каква приятелка си, осъзнах...
Приятелка, която умее да унижава,
пред нищо очите не си затваря...
приятелка... която, с усмивка на лицето наранява!
Обичам го - дори за миг не го забрави и въпреки това ти ме предаде...
Защо точно той?... защо него избра?...
Действаше без да спираш, дори за миг не се поколеба!
Виждаш ли ги как се пълнят със сълзи... моите очи? - да, тези две!
Мълчейки да ти казва - да сме приятелки е късно, сега е време да сме врагове!
Та, кажи сега, всичко ли е минало? Настъпи ли края или начало не е имало?

© Цецитууу цонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??