17 авг. 2014 г., 20:10

Насън 

  Поэзия » Любовная
437 1 0

                                - Къде си..?

                                - Тук съм..!

                                - Но всъщност, теб те няма, нали?

                                - Не си мисли за мен - ще те боли!

                                - Но аз те искам...

                                   разтапям се, когато до теб се притискам...

                                - О, скъпа, не мога да съм вечно твой!

                                   Аз... просто един антигерой...

                                - Вечно? Какво означава това?

                                - Значи завинаги до теб да се окова.

                                - Окови? Та това е смешно.

                                   С нежността се справяш по-успешно...

                                - Съжалявам, скъпа, но в живота ми ти си накрая..!

                                - Жалко, мили мой... Щастие ти желая!

                             

© Емилия Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??