- Къде си..?
- Тук съм..!
- Но всъщност, теб те няма, нали?
- Не си мисли за мен - ще те боли!
- Но аз те искам...
разтапям се, когато до теб се притискам...
- О, скъпа, не мога да съм вечно твой!
Аз... просто един антигерой...
- Вечно? Какво означава това?
- Значи завинаги до теб да се окова.
- Окови? Та това е смешно.
С нежността се справяш по-успешно...
- Съжалявам, скъпа, но в живота ми ти си накрая..!
- Жалко, мили мой... Щастие ти желая!
© Емилия Петкова All rights reserved.