Навън мирише на бардак
и слънце жули на откоси
обядвам филия на крак
а пред блока циганче проси.
Цял ден не смея да изляза,
във джоба имам пет пари,
не знам дали да си ги пазя
или да купя вафли три.
Една за него, две за мене,
или обратно, няма накъде,
излизам..в жега до колене,
и опа гледам циганета две.
И тъй седим навънка сред пороя,
и събираме мелатонин,
мангалчетата дъвчат Троя
а едното пуши кат комин.
Пред нас минават араби,
минават пияни руснаци,
сетне негри със саби,
и български разни простаци.
Та без малко да пукна,
насред тоз шарен парад,
дъждец след слънцето рукна,
добре, че още съм млад.
Ти да видиш съсед по терлици
сред русалки с голи крака,
или две три магарици
подир мъж плешив със рога.
А да знаеш съм виждал царица
и то във страшен контраст,
че наконтена и хубавица,
а под ръка със педераст!?
И ти да си ще откачиш,
затуй недей ми се присмива,
опитай се да се смириш,
натрий си задника с коприва.
© Лебовски Все права защищены