24 июл. 2007 г., 11:42

Натюрморт в лятно 

  Поэзия
564 0 8
Един месец след 22 юни - началото на лятото

Вдишвам въздуха на пълни обороти
сърцето ми прескача
като машина боботи
припомняйки си цигарения дим
идващ от теб
пепелникът препълнен
кутията синьо сирене
недопитата чаша вино
в
началото на лятото
ситни капчици пот
ритмично
движение
началото
на
лятото
съвпадна
с началото
на
лятното
ни
любене.
Чакам
те...
преди
есента...


Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??