1 июл. 2009 г., 22:30

Научи ме 

  Поэзия » Любовная
489 0 0

От първия миг те обичам,

за теб мечтая през нощта.

Често се отричам,

не искам да приема, че съм влюбена.

 

Всеки миг за теб копнея,

не знам дали така е и със теб.

Като жарава по теб тлея,

откакто се влюбих - настъпи промяна във мен.

 

Нощем с мисълта за теб заспивам,

на устните ми е твоето име.

Искам вкуса ти да опитам...

Как да съм щастлива, научи ме...

© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??