30 мая 2010 г., 21:49

Научи ме 

  Поэзия » Любовная
595 0 0

Научи ме


Научи ти кръвта ми да кипи,
    а сърцето тъй силно да тупти.
    Влезна под кожата ми ти
    и ме накара само ти да си в моите мечти.

 Научи ме  да обичам от душа
    и не съжалявам за това!
    Направи ме обичана
    и доказа ми,че не съм отричана!

 3 Научи ме истински да копнея
    и да си мисля за някого!
    Научи ме със смисъл да мечтая
    и само теб да желая!

 4 Ти научи как всичко в мен да трепва
    от радост, щом те зърна
    и да искам да те прегърна!

 Бе ти този,
    който ми показа,
    че не са важни въпроси!

 Бе ти този,
    който с нежността и любовта си,
    направи така,
    че да не мога да те извадя от ума си!

© Вики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??