Научи ме
1 Научи ти кръвта ми да кипи,
а сърцето тъй силно да тупти.
Влезна под кожата ми ти
и ме накара само ти да си в моите мечти.
2 Научи ме да обичам от душа
и не съжалявам за това!
Направи ме обичана
и доказа ми,че не съм отричана!
3 Научи ме истински да копнея
и да си мисля за някого!
Научи ме със смисъл да мечтая
и само теб да желая!
4 Ти научи как всичко в мен да трепва
от радост, щом те зърна
и да искам да те прегърна!
5 Бе ти този,
който ми показа,
че не са важни въпроси!
6 Бе ти този,
който с нежността и любовта си,
направи така,
че да не мога да те извадя от ума си!
© Вики Всички права запазени