31 авг. 2018 г., 09:45

Научи ме! 

  Поэзия » Философская
538 1 3

Научи ме, Боже, да прощавам,
да се смиря и укротя,
да се приемам и да се раздавам
докато сметките си уредя!
Научи ме, Боже, да обичам
как с любов да бъда в свобода,
сърцето си да мога да обричам 
дори да знам, че ме очаква самота!
Научи ме, Боже, да те чувам,
чрез Теб да мога да се извися
с надеждата, преди да отпътувам,
на себе си да мога да простя!
 

© Даниела Добрева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??