19 нояб. 2010 г., 21:23

Научи ме да обичам без сърце 

  Поэзия » Философская
5122 17 118

Научù ме да обичам без сърце

и без любов да мога да живея,

да бъда като теб и аз добре

и всред разбитите сърца да оцелея.

 

Кажи ми как избелваш съвестта

и сладък сън от кой лихвар купуваш,

защото аз не мога да заспя

и хиляди вини във мен бушуват,

 

че не успях до край да се раздам

и клетка от сърцето си запазих,

че някъде е някой много сам,

а аз на ситите курбани правих.

 

© Ивон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??