1 дек. 2006 г., 10:24

НАУЧИХ СЕ 

  Поэзия
1044 0 11
Рея се сред синевата
на най-прекрасното небе,
гали ме съдбата
с нежни ласки на дете.

Опива светлината
на бисерни звезди,
пронизва тишината
и в мен започва да крещи.

В унес осъзнавам-
действителност не е това!
Научих се обаче да прощавам
за илюзията на съня...

© Искра Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??