1.12.2006 г., 10:24 ч.

НАУЧИХ СЕ 

  Поезия
1147 0 11
Рея се сред синевата
на най-прекрасното небе,
гали ме съдбата
с нежни ласки на дете.

Опива светлината
на бисерни звезди,
пронизва тишината
и в мен започва да крещи.

В унес осъзнавам-
действителност не е това!
Научих се обаче да прощавам
за илюзията на съня...

© Искра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??