Dec 1, 2006, 10:24 AM

НАУЧИХ СЕ 

  Poetry
1148 0 11
Рея се сред синевата
на най-прекрасното небе,
гали ме съдбата
с нежни ласки на дете.

Опива светлината
на бисерни звезди,
пронизва тишината
и в мен започва да крещи.

В унес осъзнавам-
действителност не е това!
Научих се обаче да прощавам
за илюзията на съня...

© Искра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??