Улични продавачи,
улични кафенета,
улични хора.
Преоценена самота
се утаява
в чашите
по масите.
Работна седмица,
работни дрехи,
работно време.
Забравени самоличности
говорят
зад новите бюра.
Гланцирани страници,
гланцирани устни,
гланцирани думи.
Промоция
на разни
стоки.
Промоция
на празни
чувства.
Навсякъде.
© Мария Василева Все права защищены