Ден рожден и чаша бяло вино -
отново тук, до масата, седя сама.
Напук на всяко холивудско кино,
освен мене, друг няма у дома.
В прозореца е мойто отражение,
кима леко и отпива къса глътка.
Няма нужда от специално обяснение,
предлага бързо своята прегръдка.
Сега наздравица ще вдигнем двамата
и дружно духаме свещта на тортата.
Надявам се - ще дойде край на драмата
и ще дочуем тропване по портата!
© Мария Все права защищены