Бързо минаха тези години.
Ето ти стана юбилярка.
Години за чудо и приказ,
с дух на младежки мечти.
Събираш ни бързо, сърцато.
Наздравица да вдигнем за теб.
Дружина юнашка, засмяна,
за купон винаги готов.
Да си ни жива и здрава
и винаги с порив сърцат.
Внук ми Тин-Тин те нарича
и тича бързо към теб.
А сега ти пожелай си
това, що на душа е!
Нека се сбъдне с обич
и винаги с усмивка бъди.
© Елена Все права защищены