Не бой се... Вече съм свикнал...
Добре съм..! Макар, че не мигнах...
За твоите страсти... Копнях...
Не бой се..! Научих се..! Свикнах..!
В нощта, да изгарям... Без страх..!
Добре съм..! Макар, че те исках...
В леглото студено... Горях...
Не бой се..! Научих се..! Свикнах..!
Да те искам... А ти да си грях..!
Добре съм..! Добре съм..! Добре съм..!
Не питай..! Дали те желах...
Не бой се..! Така съм орисан...
Страстта да превръщам... На прах.!!!
Калоян Христов©️
(Chris Heart)
18.10.2023
London
© Калоян Христов Все права защищены