18.10.2023 г., 21:02 ч.

Не бой се... Вече съм свикнал... 

  Поезия
200 1 0

Не бой се... Вече съм свикнал...

 

Добре съм..! Макар, че не мигнах...

За твоите страсти... Копнях...

Не бой се..! Научих се..! Свикнах..!

В нощта, да изгарям... Без страх..!

 

Добре съм..! Макар, че те исках...

В леглото студено... Горях...

Не бой се..! Научих се..! Свикнах..!

Да те искам... А ти да си грях..!

 

Добре съм..! Добре съм..! Добре съм..!

Не питай..! Дали те желах...

Не бой се..! Така съм орисан...

Страстта да превръщам... На прах.!!!

 

Калоян Христов©️

(Chris Heart)

18.10.2023

London

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??