3 сент. 2010 г., 14:39  

Не буди сомнамбула у мен! 

  Поэзия » Другая
1117 0 46

http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-1160873

 

 

Не буди сомнамбула у мен!

Два прозореца имам - отворени.

Не ме питай защо! Няма отговор -

непроходил умря - от прохождане.

 

Мойта кула е твърде висока -

над тавана все има и друг.

Горе сплитат се всички посоки.

Твоят зов да се върна е глух.

 

Не буди сомнамбула у мен!

Aко скоча - от лудост не ще е!

На ръба всеки спомен е срутване.

Полетя ли… Да знаеш! Лети ми се!

 

 

02.09.2010

Julie

© Юлия Димитрова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??