Не бях за теб
Не бях за теб, каквато искаш и често спорех до зори.
Не бях дори добра и нежна - целях да те боли.
Не бях несъществуващата буква и виках през сълзи.
Не бях и твоята утеха за мъжките ти суетни.
Не бях жената на живота, понесох много ругатни.
Не бях за пример и в леглото, отварях забранените врати.
Не бях ни млада, ни красива – никаква не бях!
Не бях и блага, и щастлива – неблагодарница си бях!
Но те обичах някак си по своему и планове кроях...
И те обичах сякаш няма утре, всичко изтърпях!
И те обичах до влудяване, параноично се боях!
Да съм за теб каквато искам, така и не посмях!
© Манипулирам Все права защищены