Не бързай, Животе,
къде си препуснал
по вятърни друми и стръмни била.
Виж Слънцето
как изгревно утрето чака -
шепне ми днешната Синя луна.
Не бързам, Животе,
имам обич да вземам,
и да дарявам
до безкрай, от сърце.
© Галина Все права защищены