4 окт. 2011 г., 17:21

Не бързай за нищо 

  Поэзия
342 0 0

Не бързай да се вричаш в любовта,

че тя се слива с цветове на есента.
Не бързай да имаш приятелство,
че винаги го бъркаш с вражество.
Не бързай да се вричаш в истината,
че можеш да имаш лъжа наяве.
Не бързай да се чустваш добре,
че може злото да дебне.
Не бързай да защитаваш,
че може да в избора сбъркаш.
Не бързай да бъдеш мила,
че може да имаш вече враг.
Не бързай за нищо,
защото ще сгрешиш!

© Нанси Танева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??