26 сент. 2024 г., 12:54

Не дръжте некрадеца! 

  Поэзия » Эпиграммы
58 0 0

Не от криво ляво

става право дясно.

Някои другари

(бивши господари)

вече са господа

не „на хляб и вода“.
Така им се пада,

от зор все пощада.

Едни портиери,

други партиери.

Модус вивенди - 

шефът кресченди.

 

© Стефан Василкин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??