В мен влюбен си - това ми е известно!
(От доста време тъпчем все на място!)
Не си мисли, че много ми е лесно -
харесвам те и аз. Дотук е ясно!
Разменяме си погледи горещи...
(Да се получи нещо се надявам!)
Но досега, след всичките ни срещи,
със празната надежда си оставам!
Не е ли време да поемеш риска?!
(Уж искаш ме, а все се колебаеш!)
За да ме имаш, трябва да ти стиска!
(Достатъчно не е, че ме желаеш!)
Подавам ти приятелска десница! -
На жокера, предлагам, да наблегнем -
повярвай ми, човек съм, не светица,
и нищо против нямам да си... легнем!!!
© Мариела Челебиева Все права защищены