6 июн. 2008 г., 09:25

Не е нужно за мен да летиш 

  Поэзия » Любовная
833 0 16
Помоли
и ще забравя.
Няма грях,
който остава
по-силно във мене
от теб.
Помоли...
Не е трудно.
Ти знаеш -
не осъждам,
не давам съвет.
Само слушам
и после прощавам...
Нито искам
от тебе обет.
Не е нужно
да бъдеш перфектна.
Не е нужно
за мен да летиш.
И да търсиш
нова комета...
Само моля
до мен да заспиш...

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??