"Бях с него...", Мариела Челебиева
Поисках да обичам на инат -
напук на теб, при него да отида;
да хвърля бомба в лудия ти свят,
да отмъстя за болки и обиди...
Отидох и опитах. Не можах.
Сега се връщам двойно наранена.
От смесицата на любов и грях,
отрова се наслагва в мойте вени.
На дума можеш да отвърнеш с дума.
На удара - със удар, по-жесток.
С любов да отмъщаваш е безумие.
Ти просто остави - да съди Бог.
© Елица Ангелова Все права защищены