Oct 20, 2013, 2:00 PM

Не е този начинът 

  Poetry » Love
703 0 13

"Бях с него...", Мариела Челебиева

 

Поисках да обичам на инат -

напук на теб, при него да отида;

да хвърля бомба в лудия ти свят,

да отмъстя за болки и обиди...

 

Отидох и опитах. Не можах.

Сега се връщам двойно наранена.

От смесицата на любов и грях,

отрова се наслагва в мойте вени.

 

На дума можеш да отвърнеш с дума.

На удара - със удар, по-жесток.

С любов да отмъщаваш е безумие.

Ти просто остави - да съди Бог.

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??