23 сент. 2009 г., 13:20

Не говори 

  Поэзия
529 0 3

Не говори...
Вземи ме в своите обятия
и дълго стой така до мен.
Докосвайки с ръце косите ти,
ще вдъхвам аромата им студен..
И ще целувам мислено лицето ти..
Твоите устни... твоите очи...
О, стой до мен по-близо! Прегърни ме!
И моля те...

Не говори...

© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??