19 сент. 2006 г., 00:01

Не и приятели 

  Поэзия
893 0 0

   Искаш с теб да бъдем просто приятели,
    как да разбирам това!
    Нима мислиш,че мога да захвърля
    любовта си просто така!
    Та аз те обичам и за теб копнея
    единствено с тебе мога от сърце да се смея-
    как тогава искаш да бъдем само познати,
    като довчера сърцата ни едно във друго бяха сляти!
    Искаш като се видим някъде навън
    главите си встрани да не обръщаме
    и аз,единствено на сън
    ще очаквам твоето завръщане!
    Няма вече ти да ме докосваш,
    да ме целуваш и прегръщаш-
    дори на любовта ми не ще можеш вече да отвръщаш!
    НЕ!Приятелка не мога аз да ти остана-
    ти отвори във сърцето ми жестока рана
    и въпреки,че толкова много те желая
    с всички сили ще се постарая аз да те забравя!

© Десислава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??