22 апр. 2023 г., 23:04

Не идвай 

  Поэзия » Другая
342 1 0

Не идвай никога,

защото няма смисъл.

Тук няма нищо от това

което търсиш

и аз съм просто сянка

на това което помниш.

Не идвай, аз не искам да те 

виждам като плачеш

за любовта която ни разби

защото няма смисъл

тя беше изживяна, разбери

че ние много искахме,

а малко можехме.

Не идвай да си причиниш

това, тук няма нищо от

това което помниш.

Не идвай никога!

Не идвай.

 

 

 

 

 

 

 

© Ник Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??