22 нояб. 2022 г., 12:55

Не искам 

  Поэзия » Белые стихи
297 0 0

Не искам
да те пусна още, лято.
Не искам да се люшнеш
на есента по сребърната мрежа,
която паякът плете
със мъхести крачка
в още зелените дървета.
Постой. Все още има време.
 

© Мая Тинчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??