17 янв. 2008 г., 14:46

Не искам 

  Поэзия » Любовная
657 1 0
Не ме оставяй аз да зная,
не искам аз да разбера
колко други си отвел във Рая,
колко други си излъгал в любовта.

Не желая да ги виждам,
нямам нужда аз от тях.
Единствено за тебе мисля,
че и мен рани ме като тях...

© Марина Братанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??