Не искам да те слушам, не... не трябва!
Думите ти истински са и посичат -
както младите филизи остра брадва
от плодното дърво съблича!...
Не искам да ти вярвам, не... не трябва!
Сам ти не смееш да повярваш,
че любовта, която в погледа ни пламна,
дълбоко в спомените ще удавиш!
Не искам да си тръгваш, не... не трябва!
Нека твоят поглед още ме съблича -
не може Невъзможност да ограбва
сърцата ни... защото те Обичам!
© Неделина Кабаиванова Все права защищены