23 окт. 2010 г., 11:54

Не искам да обичам любовта си... 

  Поэзия
1246 0 11

След истината

          няма равновесие.
И мислите ми стойността откриха...
След истината

          всичко е спасение,
че думите ти ме раниха...
След истината

         любовта затрих я,
а чакането беше си до време...
Душата ми изрича пак

        "люби я"!
И любя те, но вече не треперя...

 

Не тръпна под върховното усещане,
пред нежната прегръдка на страстта ти,
пред нуждата от твоето докосване,
а даже и не търся любовта ти...

 

... Пред истината лек поклон в мълчание.
Прекрасно беше времето до тебе...
... прекрасно е и днес, но без съмнение,
не искам да обичам любовта си...

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??