Не живея, когато теб те няма...
Дори в море от хора
ще съм сама,
ако сред тях
и теб те няма...
Дори звезди да падат
не ще мечтая -
мечтите губят смисъл,
ако не си до мен...
Вечер не ще заспивам
щом знам, че си далеч,
а денем не ще мигна,
за да не пропусна
онзи миг...
Мигът на следващата среща!
Няма да говоря
с никой друг,
освен със тебе.
Няма да плача
на ничие рамо,
освен ако не е твоето.
Няма да отвърна
на чужда усмивка...
Аз няма да обичам,
ако не обичам теб!
И точно тази любов
ме убива -
защото аз просто
не живея, когато теб те няма...
© Теди Все права защищены