12 мая 2015 г., 15:26

Не казвай... 

  Поэзия
496 0 3

 

 

 

     Не казвай "Няма да стане!"

     Никога вече, на никой!

     Не убивай с мълчание

     докосване от вихър невинно...

     То е в тебе и в мене -

     едно странно видение,

     което в душата ми скита

     и плува в твойта смутено...

     Не го казвай!

     Не се повтарят мигновенията.

     Пламък не гаси се с пръсти,

     болезнено е...

     Единствено с времето

     чернеят горящите главни,

     замъгляват се виденията

     и излитат като искри...

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Стойна, Краси, благодаря ви от сърце, приятели!
  • Мдаааа...болезнено е!
    Право казваш! И мъдро - през все още живата болка!
  • Интересно и много мъдро, Валдемар!Поздрав от сърце
    и спокойна вечер!
Предложения
: ??:??